Aanmelden

Wachttijd
Voor actuele informatie over wachttijden zie de website van Vektis en zie onder Praktische informatie op deze site.

Electronisch aanmelden
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de overgang naar een nieuw EPD (elektronisch patientendossier). Op dit moment kunt u met uw vragen rondom aanmelding of wachtlijst, terecht via de mail (gz-psycholoog@online.nl) of telefonisch (06-55342159). Als u een bericht achterlaat, ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht. Houd u rekening met wat vertraging tijdens de feestdagen.

Nadat je dit hebt ingevuld neem ik contact met je op om te bezien of je hulpvraag binnen mijn praktijk past. Zoja dan plannen we een afspraak, mits er geen opnamestop is en rekening houdend met een eventuele wachtlijst. Wanneer er een intake is gepland, zet ik verschillende vragenlijsten voor je klaar. Die kun je invullen en bijhouden door in te loggen met je emailadres en je wachtwoord. Vriendelijk verzoek om de uitgebreide aanmeldingsvragenlijst vóór de intake in te vullen.

Om in te loggen kun je hieronder klikken om naar de inlogpagina te gaan.

Het EPD Testbeter stopt per 31 december. U kunt dan niet meer inloggen. Voor huidige cliënten geldt dat hun gegevens op een veilige manier worden getransporteerd naar het nieuwe systeem. Van uw behandelaar hoort u in het nieuwe jaar, hoe hier in te loggen.